Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Je kent multitaltent Sef natuurlijk van hits als ‘De Leven’ en ‘Toch Houdt Ze Van Mij’, op vrijdag 23 september komt hij naar het Amsterdamse Bos samen met het 10-koppige El Salvador Ensemble!

Sef is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd en gerespecteerd artiest in de Nederlandse hiphop scene en ver daarbuiten. In maart 2020 bracht hij zijn vierde pop album uit, ‘El Salvador’, een vrolijke en persoonlijke plaat vol met bossanova gitaartjes en openhartige teksten. Toen de wereld op slot zat door corona en er daardoor allerlei creatieve initiatieven ontstonden kreeg Sef in december 2020 voor 24 uur de sleutels van Paradiso. Hij mocht alles doen wat hij wilde en besloot om ‘El Salvador’ live te gaan spelen met een 10-koppig orkest. Fast forward naar oktober 2021 en Sef & Het El Salvador Ensemble verkochten Paradiso tweemaal uit!

Dat smaakt natuurlijk naar meer en we zijn trots dat we Sef & het El Salvador Ensemble in september mogen presenteren in de bijzondere setting van het Amsterdamse Bostheater! Dat belooft een unieke nazomeravond te worden.

En ik weet dat dit de leven is, en ik weet niet of het nog lang duurt
Maar zolang het er nog even is, geniet ik ervan, elke dag

 

TIJDSCHEMA

17:30 Deuren geopend
19:00 Voorprogramma – KEES
20:00 Voorprogramma – Benjamin
21:00 Sef & het El Salvador Ensemble

Ticket kosten

  • Kaarten
    v.a. € 26

Rolstoelplaatsen

Heb je een ticket gekocht voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze rolstoelplaats dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan wanneer en met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk