Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Voor het eerst in vijf jaar gaat rapper Sticks weer op tour, en ook Live At Amsterdamse Bos staat in de befaamde lijst! We staan te popelen om de mastodont van de Nederlandse hiphop op ons openluchtpodium te verwelkomen. Als we een dak zouden hebben, gaat dat er zondag 18 juni af!

Sticks is een van de meest succesvolle rappers van Nederland. Ruim vijftien jaar geleden brak hij samen met rapper Rico en producer Delic door met de rapformatie ‘Opgezwolle’. De albums ‘Spuugdingen op de mic’, ‘Vloeistof’ en ‘Eigen wereld’ werden hiphopklassiekers. ­Ken je Sticks niet van deze samenwerking, dan ken je hem wel van het in 2013 gevormde ‘Great Minds’, samen met Winne, Jiggy Djé en Wu-Tang Clan-producer Dr. Moon. Samen met Typhoon gaf Great Minds in 2016 in de Ziggo Dome het grootste nederhopconcert ooit.

Nu Sticks terugkeert naar podia met zijn nieuwste album ‘Alles Over Hoop’ onder zijn arm, kunnen hiphopliefhebbers hun geluk niet op. In dit album stelt Sticks zichzelf kwetsbaar op met de thema’s hoop en verbinding als rode draad door de songs. Laat je meevoeren met de rauwe en eerlijke lyrics en wegblazen door zijn magnifieke rap skills.

Bemachtig je tickets voor deze unieke ervaring, dan zien we je snel in het bos!

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 34,50

Extra informatie

18.00 uur: Bostheater en zomerterras open
19.00 uur: Ness (support act)
20.00 uur: Raw Roets (support act)
21.00 uur: Sticks

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk