Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Cinetree's Forest Filmfestival

The Boy and the Heron

Cinetree forest filmfestival poster film openluchtbioscoop amsterdamse bos studio ghibli animatie boy and the heron

Op 22, 23 en 24 augustus vindt de 5-jarige jubileumeditie van Cinetree’s Forest Film Festival plaats in het Amsterdamse Bostheater. Op 24 augustus de nieuwste film van Studio Ghibli: The Boy and the Heron!

Studio Ghibli is een genre op zichzelf. Zij maken animaties die bijzonder populair zijn onder filmhuis bezoekers. Met The Boy and the Heron won Studio Ghibli dit jaar een Oscar voor Beste Animatie dit jaar. 

In The Boy and the Heron vindt de twaalfjarige Mahito het lastig om zich thuis te voelen in een nieuwe stad na het overlijden van zijn moeder. Wanneer een pratende reiger hem vertelt dat zijn moeder nog in leven is, gaat hij op zoek naar haar in een magische wereld.

Voor de Engels gesproken versie werden o.a. Robert Pattinson, Christian Bale en Florence Pugh gestrikt om in te spreken. In het Bostheater gaan we echter voor de originele versie, de Japanse. Daardoor wordt deze Cinetree-avond een echte Studio Ghibli-avond.

 

Cinetree Forest Film Festival groepstickets

Hoe leuk is het om ervaringen met elkaar te kunnen delen? Dat vinden wij dus ook! Daarom bij Cinetree Forest Film Festival: het groepsticket!* Kom met elkaar genieten van de leukste films voor een gereduceerde prijs. Maar let op: er zijn maar een gering aantal groepstickets, op =op!

* Een groepsticket geeft zes personen toegang tot de filmavond. Met een groepsticket krijg je € 10 euro korting. Je krijgt één ticket waarmee je met zijn zessen naar binnen kunt (zorg er dus voor dat je tegelijkertijd met elkaar naar binnen gaat).

Data en tijden

Ticket kosten

  • Regulier ticket
    €15,00
  • Groepsticket (voor 6 personen)
    €80,00

Kijkwijzer: 9+, angst
Taal: Japans gesproken met Engelse ondertiteling.

Theater open: 
19.00 uur
Start programma: 
20:00 uur
Start film: 21.00 uur

Details voorstelling

  • Aangelijnde honden toegestaan
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk
  • Vanaf 9 jaar