Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Vacature Grillmaster Burgerbar

Kom jij deze zomer in het bos werken?

Het Amsterdamse Bostheater is hét zomertheater van Amsterdam. Van mei tot en met september worden er theatervoorstellingen, concerten en filmavonden geprogrammeerd. Iedere avond ontvangen we tussen de 500 en 1500 bezoekers in ons openluchttheater.
Deze zomer speelt o.a. Wildfire van Muziektheatergezelschap Orkater, het Boslab Theaterfestival, het Forest Filmfestival van Cinetree en concerten waaronder Sticks, Kurt Vile & The Violators, Nena en Ares.

In de zomermaanden bestaat het Bosteam uit ca 30 medewerkers en ruim 100 vrijwilligers. Iedere avond wordt er gezamenlijk gegeten voordat het theater opengaat.

Op Theater en concertavonden komen bezoekers vaak eerder om te genieten van een lekker drankje en een hapje. Op het terrein hebben we een bar, waar we naast drankjes ook heerlijke burgers en picknickmanden verkopen. Voor deze burgerbar zoeken we twee grill masters.

HOE ZIET EEN WERKDAG ERUIT?

Je shift begint 16.00 uur. Je komt ietsje eerder binnen om je persoonlijke spullen op te bergen en vervolgens zet je direct de gril aan. Die moet goed heet zijn en heeft tijd nodig om voor te verwarmen. Daarna tref je, samen met je burgerbar-collega’s, de voorbereidingen in de keuken zodat alles klaarstaat en jullie straks lekker kunnen knallen als het theater open is. Tussen de voorbereidingen door krijg je natuurlijk een vers bereide maaltijd van onze kok Ana. Om 18.00 uur (op concertdagen) of 18.30 uur (op theaterdagen) gaat de burgerbar open. Vanaf dat moment ben je verantwoordelijk voor het grillen van de (vegetarische) burgers. Het is hard werken maar daar krijg je een kick van. De burgers kunnen tot 20.30 uur op theaterdagen of tot 21.30 uur op concertdagen besteld worden.

Als de burgerbar sluit, klets je even na met je collega’s hoe druk het was maar hoe jullie het weer met zijn allen hebben gefixt. Daarna draag je zorg voor het schoonmaken van de grill en samen met je collega’s voor het schoon achter laten van de burgerbar. Tussen 22.00 en 23.00 is je shift afgelopen (afhankelijk van hoe druk het was) en kun je naar huis of nog even een lekker drankje drinken bij onze Bosbar.

 

WERKTIJDEN

Gemiddeld werk je zo’n 6 uur per dag, maar dit kan wisselen, afhankelijk van de voorstellingstijden en het aantal bezoekers. Dit gaat in overleg. Er is zeker ruimte om meer uur te werken indien je dat graag zou willen.

 

WAT BIEDEN WE JOU?

 • Allereerst een werkplek op een van de mooiste, leukste en meest zomerse plekken, middenin de natuur van Amsterdam (we zijn wellicht wat bevooroordeeld, dus dat mag je uiteindelijk zelf beoordelen ;)).
 • Een betaalde baan voor +/- 3 a 4 dagen in de week (meer of minder behoort tot de mogelijkheden) vanaf eind juni t/m eind september. Vanaf 10 september is het aantal dagen minder en in overleg.
 • Een tijdelijk contract t/m eind september. Daarna gaat het theater dicht tot mei 2024. Een aanstelling als ZZP’er behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Je wordt onderdeel van een betrokken, open en gastvrij team wat regelmatig dubbel ligt van het lachen. Tegelijkertijd werken we allemaal keihard om het publiek en de crew te voorzien van een memorabele dag of avond, we helpen elkaar waar nodig.
 • Natuurlijk krijg je de kans om te gekke theatervoorstellingen, concerten en films bij te wonen onder de sterrenhemel tijdens een warme magische zomeravond.
 • Als we na afloop van de zomer blij zijn met elkaar, dan hopen we natuurlijk dat je er volgende zomer weer bij bent!

 

WIE BEN JIJ?

 • Je bent verantwoordelijk en zorgt dat jouw werk goed gedaan wordt
 • Als je wordt uitgenodigd voor een tuin-BBQ, sta jij binnen no time burgers te flippen
 • Je bent een harde werker en je hebt (een beetje) ervaring in de keuken
 • Je bent flexibel en vindt het niet erg om ook in de weekenden te werken
 • Je bent klantvriendelijk en servicegericht
 • Je bent minimaal 17 jaar oud
 • Je bent in de periode juli t/m augustus ongeveer 3 a 4 avonden beschikbaar. In september is het aantal werkdagen in overleg.

 

HEB JE INTERESSE?

Stuur dan een mailtje naar catering@bostheater.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze chefkok Ana Miranda Vergara: 0615481041.

Terug naar alle vacatures