Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Vacature Nachtwaker/ Facilitair medewerker

Zoek jij een veelzijdige baan waar je de handen uit de mouwen kan steken?

Het Bostheater is voor de periode mei tot en met september op zoek naar een Nachtwaker/Facilitair medewerker (0,6 tot 1 fte).

Als facilitair medewerker/nachtwaker ben je verantwoordelijkheid voor een vloeiend verloop van de theateravond en draag je zorg voor de locatie.
De werkzaamheden lopen uiteen van een van het begeleiden van bezoekers, het helpen bij calamiteiten, het inrichten van locaties, vuilverwerking en lichte schoonmaakwerkzaamheden, openings- en sluitronden van het terrein en het reageren op onraad tijdens de nacht. De shift begint om 18:00 uur en eindigt om 10:00 de volgende dag. Je overnacht in een cabin op het terrein.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Ben je benieuwd hoe een shift eruit ziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Wat is het Amsterdamse Bostheater?

Het Amsterdamse Bostheater is producerend theater en een presenterend podium in het openluchttheater in het Amsterdamse Bos. Het Amsterdamse Bos is een laagdrempelig theater met een gevarieerd aanbod van theater en muziek voor een breed publiek.

Iedere zomer wordt er samen met een vooraanstaand Nederlands gezelschap een coproductie gemaakt, die het hart van de programmering vormt. Daarnaast zijn er wekelijks live concerten van nationale en internationale bands, staan in het Boslab Theaterfestival jonge makers centraal, presenteren we samen met Cinetree filmavonden, worden er overdag kindervoorstellingen geprogrammeerd en zijn er theater, dans- en of circusvoorstellingen van gastgezelschappen.

De bezoekers van het Bostheater zijn een mix van fervente theaterbezoekers en mensen die voor het eerst een voorstelling zien, muziekliefhebbers en ouders met kinderen. Door het brede en aantrekkelijke aanbod, de unieke en toegankelijke locatie en het laagdrempelige prijsbeleid is het Bostheater een theater voor iedereen.
Het Bostheater is open van mei tot en met september. In deze periode ontvangen we gemiddeld 70.000 bezoekers.

ORGANISATIE

De organisatie bestaat uit een klein, slagvaardig kernteam dat in de aanloop naar het seizoen wordt uitgebreid met tijdelijke medewerkers, freelancers en vrijwilligers. Er wordt met plezier en toewijding gewerkt, de vaste en tijdelijke medewerkers vormen samen met de vrijwilligers een hecht team.

Wie ben jij?

  • je bent gastvrij, servicegericht en sociaal
  • je hebt zin om de handen uit de mouwen te steken
  • je bent niet terughoudend om mensen aan te spreken die zich niet aan de regels houden
  • je bent niet bang in het donker

Wat bieden wij?

  • een leuke zomerbaan op een van de mooiste plekken in de randstad
  • toegang tot alle voorstellingen en concerten
  • een cabin waar je overnacht
  • een BHV cursus
  • maaltijden (diner en ontbijt) en consumpties
  • een salaris in schaal 6, gebaseerd op de CAO Podiumkunsten

Heb je interesse?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur een korte motivatie naar luuk@bostheater.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Luuk Jansen: 0206700250.

Terug naar vacatures