Bostheater logo

Boslab Route Paars

Hartje zomer is het tijd voor het best bewaarde geheim van het Bostheater. Onbevangen makers nemen je mee in het schemerende bos én in de wereld van hun fantasie. Kies voor een route en laat je verrassen door verschillende korte voorstellingen op avontuurlijke plekken: tussen de struiken, op een open vlakte, aan of in het water…

Deze nieuwe generatie speelt op en mét de locatie op een onvoorspelbare manier. In het bos wordt het persoonlijke verhaal, ook het grote verhaal van de wereld. Natuur wordt continu bedreigd door de mens, maar dient ook als een mystieke prikkeling van het onderbewuste. De tijdelijkheid van alles is voelbaar en schijnbare zekerheden worden met een nieuwe blik bekeken. De manier waarop verschilt, van klassiek toneel tot dans, mime, muziektheater en storytelling.

Na afloop ontmoet je elkaar én de makers aan de bar. Terwijl het kampvuur knispert en de wijn rijkelijk vloeit, treedt het donker in en wordt er gesproken, gedanst en gezongen. Kortom, een avond waar je nog lang van nageniet.

Zet je blik op verwondering en laat je betoveren in een onttoverde wereld tijdens Boslab Theaterfestival.

 

In deze route

Reinout Bongers – Nu de dood nog
‘Nu de dood nog’ is een radicale bewerking op de ingebeelde zieke van Molière, een epische komedie over leven en dood.
Meer over deze voorstelling 

Collectief Blauwdruk – Een ingebeelde ziekte
BLAUWDRUK neemt je mee naar het jaar 2371, naar een wereld waarin de beste dokter ook de leider van het land is. We verwelkomen je aan het barok-futuristische Ziekenhof van de reinste la reine, hofarts-koningin Argan. Aan de vooravond van het kraken van de onsterfelijkheid, ondanks alle hypermoderne medische kennis, breekt hier een onverklaarbare ziekte uit, met een dodelijke vertrouwenscrisis als gevolg.
Lees meer over deze voorstelling

 

Ticket kosten

 • kaarten
  € 20,-
 • Stadspas blauwe ruit
  €17,50
 • Student
  €15,-
 • CJP
  €12,50

Tijden

Rolstoelplaatsen

Dit jaar zijn alle routes rolstoel-toegankelijk. Er is echter een gering aantal rolstoelplekken per route. Kom je met een rolstoel? Mail dan naar publiek@bostheater.nl om jouw rolstoelplek te reserveren. Let op: deze reservering is geen toegangsticket. Je dient zelf een toegangsticket te kopen.

Terug naar Boslab

Details voorstelling

 • Aangelijnde honden toegestaan
 • Rolstoel vriendelijk