Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Boslab Route Rood

Tijdens Boslab Theaterfestival nemen onbevangen makers je mee in het schemerende bos én in de wereld van hun fantasie. Tijdens één avond zie je drie korte voorstellingen op avontuurlijke plekken.
Ga mee op een verrassende boswandeling en ontdek het werk van een nieuwe generatie makers, die spelen op een open veld, langs een wandelpad, verscholen tussen de bomen of in de grote vijver.

Boslab Theaterfestival is van dinsdag 25 juli tot en met zaterdag 5 augustus te zien, in én om het Amsterdamse Bostheater.

 

In deze route

Sensuele dans, absurde beweging en duistere komedie over de Apocalyps, een sociaal uitgesloten hotdogverkoper en honden en hun baasjes… Route Rood heeft het allemaal!

 

After All – Niek Wagenaar’s Nymphs
Een dansvoorstelling over de werkelijkheid na de apocalyps. Vier personages worstelen met gevoelens als schuld, verlies en eenzaamheid.

Meer over deze voorstelling


BAASJES – Lara van Hoof

Absurde en grimmige voorstelling over de angst om controle te verliezen. Een mime performance over honden en hun fascinerende verhouding tot de mens.

Meer over deze voorstelling


Klotewerk – Konstantinos Vasilakopoulos

Een levende dystopie van de sociaal uitgesloten mens. Duistere komedie die de strijd van een individu om overeind te blijven toont.

Meer over deze voorstelling

Ticket kosten

 • Regulier
  € 21,50
 • Student (op vertoon van studentenpas)
  € 16,50
 • CJP (op vertoon van CJP pas)
  € 13,50

Extra informatie

Tijden

19.00 uur: poorten van het Bostheater open
20.00 uur: starten voorstellingen

Rolstoelplaatsen

Deze route is rolstoel-toegankelijk. Er is echter een gering aantal rolstoelplekken per route. Kom je met een rolstoel? Mail dan naar publiek@bostheater.nl om jouw rolstoelplek te reserveren. Let op: deze reservering is geen toegangsticket. Je dient zelf een toegangsticket te kopen.

Terug naar Boslab Theaterfestival 2023

Details voorstelling

 • Aangelijnde honden toegestaan
 • Diverse locaties in het bos
 • Rolstoel vriendelijk