Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Theatergroep Suburbia speelt

De Wouden

in coproductie met Kees Roorda

De locatievoorstelling De Wouden werd in 2022 met veel succes gespeeld op o.a. Oerol. Nu komt De Wouden terug! Een bloedstollende tocht langs de donkere diepten van waarheden.

In een kleine gemeenschap wordt het ontzielde lichaam van een jongeman gevonden. De bewoners zijn in rep en roer. Zoiets vreselijks is bij hun nog nooit gebeurd. Speculaties over wie de daders zijn, nemen een vlucht. Het wachten is op de officier van justitie die met een team van experts de plaats delict komt onderzoeken.

“Na een verrassende wending aan het einde ligt de conclusie bij de bezoeker. Die heeft iets om over na te praten in de rij.” ★★★★ – NRC

Lees verder onder de video

Theatermaker Kees Roorda maakt theater dat de grenzen van realiteit en fictie op een speelse en virtuoze manier overschrijdt. Met hedendaagse vormen transformeert hij een gebeurtenis tot een gevaarlijk levensecht en vervreemdende ervaring.

“Na een verrassende wending aan het einde ligt de conclusie bij de bezoeker. Die heeft iets om over na te praten in de rij.” ★★★★ NRC

CREDITS
Concept: Kees Roorda. Acteurs: Jacqueline ten Cate, Erik de Vries, Sunni Lamin Barrow, Annica Muller, Ronald Kalter, Heidi Arts, Teun Ridden. Vormgeving: Daniel Ament. Geluidsontwerp: Melcher Meirmans, REC Sound. Uitvoerende vormgeving: Ginger Verhagen. Techniek: Jasper Kayser. Stagiair vormgeving: Matthijs Brussee-Vader. Productieleiding: Kim Eldering. Fotografie en trailer: Bowie Verschuuren. Marketing: Nana Jongerden. Zakelijke leiding: Jos van Hulst, Toa Maes.

Met dank aan Elsemarijn Hijweege.

 

De Wouden is mede mogelijk gemaakt door AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst) en het Lira Fonds.
Theatergroep Suburbia wordt meerjarig gesubsidieerd door het Fonds Podiumkunsten, gemeente Almere en Provincie Flevoland.

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets
    €17,50

Extra informatie

Genre: Dit betreft een true crime locatietheater voorstelling waarbij je door het Bos wandelt.

Duur:
De voorstelling duurt +/- 70 minuten

Start van de wandeling:
Hoofdingang van het Bostheater. Zorg dat je uiterlijk 10 minuten voor start van de wandeling aanwezig bent.

Let op: Helaas is deze voorstelling niet geschikt voor mindervalide personen. Daarnaast is het niet toegestaan (aangelijnde) honden mee te nemen naar deze voorstelling in verband met soundeffects.

Details voorstelling

  • Diverse locaties in het bos
  • Vanaf 16 jaar