Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos presenteert

Belle & Sebastian

De indieband Belle & Sebastian, oorspronkelijk opgericht in 1996 door Stuart Murdoch en Stuart David in Glasgow, Schotland, is uitgegroeid tot een zevenkoppige band. Hun muziek wordt gezien als een onderscheidende mix van indie, folk en pop, met invloeden uit de jaren ’60 en ’80.

Met albums zoals “If You’re Feeling Sinister”, dat door critici wordt beschouwd als hét meesterwerk van de band, heeft Belle & Sebastian een diepgaande invloed op de indie muziekscene. Sinds het indrukwekkende optreden in 2006 samen met The Shins in de Verenigde Staten is de band ook bekend buiten het Verenigd Koninkrijk.

Als een van de meest invloedrijke indiefolkgroepen van de afgelopen decennia heeft Belle & Sebastian een loyale fanbase opgebouwd en talloze hits voortgebracht die worden geluisterd door fans over de hele wereld. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan om de groep live op het podium te zien schitteren!

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    €48,30

Extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk