Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos presenteert

Danny Vera

notice

Dit concert is uitverkocht

Op zaterdag 8 juni verwelkomen we de Middelburgse singer-songwriter Danny Vera opnieuw in ons Amsterdamse Bostheater! In 2022 stond hij al op ons podium en gaf hij een live concert waar zijn prachtige muziek door de bladeren van het bos klonk.

Danny Vera heeft al sinds zijn tienerjaren een passie voor het schrijven van liedjes over het leven, de liefde en de dood. Samen met zijn band werd hij zelfs de vaste huisband van de programma’s Voetbal Inside en Tour du Jour.

In 2019 veroverde Danny Vera de harten van heel Nederland met zijn enorme hit ‘Roller Coaster’, die de Top 2000 bereikte. Maar Danny blijft niet stilstaan. Met zijn nieuwste album ‘DNA’ behaalde hij de nummer 1 positie in de Album Top 100 van Nederland. Dit album keert terug naar zijn roots in de Amerikaanse muziek, waarbij hij invloeden van country, blues en rock ‘n’ roll combineert tot een unieke sound. Zijn muziek is niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters en popzalen en met deze openluchtshow zal hij muzikaal uitpakken!

Met talloze optredens, waaronder uitverkochte shows in de Ziggo Dome en een jaarlijks terugkerende reeks solo-concerten in de Oostkerk in Middelburg, heeft Danny Vera zich bewezen als een onmiskenbaar talent in de Nederlandse muziekscene. Zijn optreden bij Live At Amsterdamse Bos wil je daarom niet missen!

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 51,75

Extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk