Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos presenteert

Goldkimono

S.O.O.N. Album Tour - final show

Op 14 september 2024 is het zover: Goldkimono betreedt het podium van Live At Amsterdamse Bos! Deze Nederlandse band zal een unieke mix van muzikale invloeden naar ons podium brengen. Het concert in september is het eindstation van de tour rondom het album Something Out Of Nothing (S.O.O.N), met als laatste bestemming ons mooie Bostheater.

Goldkimono – bestaande uit zanger Martijn Konijnenburg, gitarist Ocker Gevaerts en drummer Jeroen Blumers – bracht in het jaar van oprichten (2020) hun meest succesvolle single uit; To Tomorrow. Dit nummer werd al snel uitgeroepen tot 538 Favourite en bereikte zowel de Nederlandse Top 40 als de Single Top 100. Daarna brachten ze hun eerste album uit: The Legend of Goldkimono en schitterden ze op grote festivals zoals Lowlands, Down The Rabbit Hole, Noorderslag, Wildeburg en Pinkpop.

Geïnspireerd door de diverse muzikale invloeden uit Californië, combineren ze elementen van pop, hiphop, alternatieve muziek en zelfs Afrikaanse invloeden. De muziek klinkt optimistisch, soms dromerig en is aangevuld met omgevingsgeluiden en conversaties.

Goldkimono maakt een connectie met luisteraars door al zijn gedachten die doorschemeren zijn muziek een positieve spin te geven. Het belooft een zomerse avond te worden met heerlijke tunes verpakt met de unieke sound van Goldkimono.

Data en tijden

Ticket kosten

  • tickets incl. servicekosten
    € 40,25

Extra informatie

Zaal open:
18.00 uur.

Voorprogramma:
Jair Faria
Sophie

Tijdschema en extra informatie
Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk