Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at amsterdamse bos presenteert

Kovacs

Ook op zondag 15 september komt muziek tot leven in het Amsterdamse Bostheater en dit keer met het adembenemende optreden van: Kovacs! Haar rauwe en warme stemgeluid neemt je mee in muzikale verhalen.

Kovacs is een multi-talent wiens artistieke kwaliteiten niet blijven bij muziek maar ook te bewonderen zijn in haar kunst, mode en design. Deze veelzijdigheid voegt een extra dimensie toe aan haar optredens, waardoor je tijdens een Kovacs-concert getuige bent van een totaalervaring. Haar muziek belicht de contrasten tussen licht en donker en haar achtergrond en mysterieuze verleden zijn belangrijke inspiratiebronnen voor haar creaties.

Kovacs heeft niet alleen nationaal, maar ook internationaal indruk gemaakt met haar talent. Ze heeft opgetreden op gerenommeerde festivals, waaronder Lowlands, North Sea Jazz Festival en Sziget Festival, waarmee ze een breed publiek heeft weten te imponeren met haar performances. Met een intrigerende stem en haar liveband creëert Kovacs een magische sfeer die niet te beschrijven is. In ons Amsterdamse Bostheater zie je Kovacs in een unieke setting waarin haar stem centraal staat, krachtiger dan ooit.

Data en tijden

Extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk