Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at amsterdamse bos presenteert

Krezip

notice

Dit concert is uitverkocht

Zondag 7 juli staat Krezip in het Amsterdamse Bostheater! Na hun doorbraak in 2000 heeft Krezip een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Nederlandse muziekscene met hits als het iconische ‘I Would Stay’, ‘Out Of My Bed’ en ‘Sweet Goodbyes’.

In 2009 besloot de band te stoppen en gingen de leden ieder hun eigen weg. Na een succesvolle reünie in 2019, met optredens op Pinkpop en drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, is de band weer helemaal terug van weggeweest. Onlangs brachten ze hun zesde studioalbum ‘Any Day Now’ uit, met daarop onder meer de hitsingle ‘Make it a Memory’, een duet met Danny Vera.

In 2024 gaat Krezip voor het eerst op tour langs openluchttheaters in Nederland, en op zondag 7 juli staan ze bij ons op het podium. Verwacht een muzikale reis langs hun volledige oeuvre, waar grote hits worden afgewisseld met prachtige verhalen. Van klein en intiem tot groots gebracht, zoals alleen Krezip dat kan.

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 48,90

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk