Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Ocean Alley

Live at Amsterdamse Bos

Ocean Alley komt na een uitverkochte tour in Canada naar Europa. En wij staan in de befaamde lijst! Op zondag 25 juni schittert de prijswinnende Australische band op het openluchtpodium van Live At Amsterdamse Bos.

Met een combinatie van psychedelische rock en surf rock met reggae-fusion krijg je spontaan zin in een zomers festival. Een magnifieke sound die voor een plaats in de line-up van gerenommeerde festivals zorgde. In 2022 gaf Ocean Alley maar liefst 65 shows over de hele wereld en verkochten ze meer dan 75.000 tickets voor hun headline-shows. Sinds de oprichting in 2011 bracht Ocean Alley vier populaire studioalbums uit, waarmee de band onder andere de prestigieuze ARIA Award binnen sleepte.

Ocean Alley onderstreept hun output door een verfrissende sound, authenticiteit en herkenbaarheid waardoor ze meer dan 500 miljoen catalogus streams hebben bereikt. Zelf omschrijven we het als een onweerstaanbare sound. Met nummers als ‘Confidence’, ‘The Comedown’ en ‘Knees’ zorgen ze dat het publiek adembenemend luistert en danst.

Ocean Alley: “Amsterdam! We’re pumped to see you!

Wij kunnen niet wachten op het optreden tijdens een Amsterdamse zwoele zomeravond!

 

Check hieronder de nieuwste release van Ocean Alley: ‘West Coast’

Ticket kosten

  • Tickets incl.
    € 37,40

Extra informatie

18:00 deuren open
19:00 Support Act The Indien
20:00 Support Act Seaside
21:00 Ocean Alley

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met meer informatie. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

ROLSTOELPLAATSEN

Heb je een ticket voor een van de Live at concerten en heb je daarbij een rolstoelplaats nodig? Reserveer deze dan door een mail te sturen naar publiek@bostheater.nl. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk