Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at amsterdamse bos presenteert

og3ne

Niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en nu ook bij het Amsterdamse Bostheater op het podium; de vocalgroup OG3NE komt op zondag 9 juni naar Live At Amsterdamse Bos! De harmonieuze kwaliteiten van de groep, bestaande uit de zussen Lisa, Amy en Shelley, vullen elkaar bijzonder goed aan. Een genot voor iedere muziekliefhebber!

Het prachtige geluid van de 3 zangstemmen van OG3NE samen kan niemand ontgaan zijn. In 2014 wonnen Lisa, Amy en Shelly als eerste groep ter wereld The Voice of Holland. In 2016 bliezen ze Nederland van de bank tijdens het TV-programma Beste Zangers. En in 2017 lieten ze ook internationaal zien wat ze in petto hadden en bereikten ze een 11e plek tijdens het Eurovisie Songfestival.

We kunnen niet wachten om de prachtige stemmen van de zussen door het bos te horen klinken. Zet donderdag 25 januari in je agenda en bemachtig tickets voor deze unieke muziekbeleving.

 

Bekijk hieronder het optreden van Og3ne tijdens het TV programma De beste zangers:

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    €48,90

Extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk