Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at amsterdamse bos presenteert

Rufus Wainwright

We zijn zeer trots om aan te kondigen dat niemand minder dan Rufus Wainwright terugkeert naar Live At Amsterdamse Bos op maandag 8 juli 2024! Rufus Wainwright is een van de beste mannelijke vocalisten, songwriters en componisten van zijn generatie. Elton John noemde hem de beste muziekschrijver ooit en Sting bejubelde hem.

“Hij staat buiten de tijd en is daarom tijdloos”, aldus Sting. Als een van de meest getalenteerde zangers, componisten en songwriters van zijn generatie, doet Rufus Wainwright menig hart sneller kloppen. De theatrale popmuziek van de Juno-winnende en Grammy-genomineerde Amerikaans-Canadese singer-songwriter grijpt terug naar de tradities van cabaret en opera.

Op 8 juli zal de tijd even stilstaan terwijl Rufus alles op zijn plek laat vallen. Geniet onder de sterren en tussen de bomen van de muziek. Het openluchttheater is de perfecte ambiance voor de enerverende muziek van deze wereldartiest.

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 67,85

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk