Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

Live at Amsterdamse Bos presenteert

The Cat Empire

notice

Dit concert is uitverkocht!

The Cat Empire is terug en op maandag 1 juli 2024 staan ze bij ons in het openluchttheater! Deze band, gevormd in 1999, brengt een eclectische mix van genres en een explosieve energie waar je bij wilt zijn.

Een nieuw tijdperk van The Cat Empire is aangebroken en met een nieuwe line-up van getalenteerde muzikanten, waaronder de oorspronkelijke leden Felix Riebl en Ollie McGill, laten ze een frisse wind waaien door hun kenmerkende sound. Nieuwe gezichten zoals de bekroonde Grace Barbe op bas en vocals, en de Cubaanse trompettist en zanger Lazaro Numa, voegen een extra dimensie toe.

Voor The Cat Empire-fans zal het drumwerk van Daniel Farrugia niet onbekend zijn. Hij toerde meerdere keren met de band. Tot slot wordt de percussie sectie versterkt door Neda Rahmani, wiens liefde voor taal en gemeenschap haar heeft verbonden met Afro en Braziliaans drumculturen in Australië en de rest van de wereld.

Deze unieke muzikale ervaring met The Cat Empire wil je bij zijn!

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 52,90

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk