Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bostheater logo

live at amsterdamse bos presenteert

The Midnight

Goed nieuws! The Midnight, zet op zondag 14 juli het Bostheater op zijn kop! Hun sound evolueert voortdurend; opzwepende synths, retro-futurisme, arena rock-akkoorden en aanstekelijke pop-hooks leiden tot een muzikale reis tijdens hun live optreden.

The Midnight, bestaande uit singer-songwriter Tyler Lyle en Deense drummer/producer Tim McEwan, levert songs met de kracht om elke luisteraar tot een ‘hero’ te maken. McEwan’s Deense achtergrond en Lyle’s zuidelijke Amerikaanse roots vormen een vruchtbare voedingsbodem voor hun unieke samenwerking. Op hun vierde studioalbum, ‘Heroes’, nemen ze je mee op een reis, waarbij het duo transformeert tot een vijfkoppige band.

In Heroes, geschreven tijdens de isolatie van de COVID-quarantaine, omarmt de band het gevoel van alleen zijn door de hele wereld uit te nodigen om samen te dansen. Het album viert de onderlinge verbondenheid van mensen, de manier waarop we verlies overwinnen door samen te komen en te zingen. Met nummers als “Change Your Heart or Die” en “Heartbeat” belooft het nieuwe tijdperk van The Midnight hun grootste en gewaagdste te worden.

Met invloeden van Springsteen tot The Police brengen ze een feest van herkenning en vernieuwing. De tracks van het nieuwe album live ervaren is een echte ervaring. Kortom, een avond vol nostalgische tunes, veel plezier en muzikaal vuurwerk. Zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijke avond met The Midnight in het Amsterdamse Bostheater!

VIP-UPGRADE

Fan van The Midnight? Mis de 10 Years of The Midnight VIP Experience niet!
Wat krijg je voor deze upgrade?

– Access to a pre-show soundcheck experience with Tyler including:
– Acoustic performance of songs, stories about the making of the music and history of the band
– Group Q&A
– The Midnight tote bag
– Collectible VIP enamel pin
– Commemorative soundcheck laminate
– Merchandise shopping opportunity prior to doors opening to the public with access to limited stock of exclusive items
– Early entry to the venue

Let op: een regulier toegangsticket is nodig om binnen te komen, de VIP-ticket kan als upgrade aangeschaft worden.W

Wil je bij deze VIP-experience aanwezig zijn? Je kunt hier de VIP-upgrade aanschaffen.

Data en tijden

Ticket kosten

  • Tickets incl. servicekosten
    € 37,40

extra informatie

Zaal open: 18.00 uur.

Ongeveer een week voor aanvang ontvangen alle kaartkopers een email met informatie over het definitieve tijdschema. De meest recente informatie is ook via de website van de concertorganisator Live at Amsterdamse Bos terug te vinden.

VIP-UPGRADE

Fan van The Midnight? Mis de 10 Years of The Midnight VIP Experience niet! Lees links wat het inhoudt en zorg dat je er bij bent!

Details voorstelling

  • Geen eigen consumpties
  • Grote zaal
  • Rolstoel vriendelijk