Bostheater logo

2 t/m 13 augustus

Boslab Theaterfestival

BOSLAB THEATERFESTIVAL 2022

Op het hoogtepunt van de zomer, wanneer de dagen het langst zijn en de temperaturen het hoogst, verandert het Amsterdamse Bos in het decor van Boslab Theaterfestival. Jonge professionele theatermakers presenteren tien zomeravonden lang hun eigen werk in het bos.

Voor de nieuwe theatermakers is Boslab al enige jaren een broedplaats waar ze de ruimte hebben om hun eigen producties te ontwikkelingen. Voor de festivalbezoekers is Boslab een expeditie over de bospaden waarbij ze theater, dans en muzikale optredens van nieuwe makers kunnen ontdekken. Het hart van het festival is het Amsterdamse Bostheater. Tussen de bomen, langs de rafelranden van het toneel en op de vijver waar je alleen met een bootje kunt komen, vinden de Boslab-voorstellingen plaats. 

Kaartverkoop

Kaartverkoop voor het Boslab Theaterfestival start later in het seizoen. Binnenkort volgt hier meer informatie over het festival, de makers, de voorstellingen en de verschillende routes. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Boslab Aftermovie 2020